Formulari de cerca

Ayuntamiento de Altura

Saluda de l'Alcalde

Estimats cibernautes:

En plena era de les telecomunicacions, quan la informàtica s’ha transformat en ferramenta per al creixement personal i instrument fonamental per al desenrotllament dels pobles, l’Ajuntament d’Altura pretén obrir les seues portes al món, oferir els seus servicis i atendre les demandes dels seus ciutadans també amb innovadors instruments tecnològics.
 
Ficats de ple en el segle XXI, quan les distàncies i barreres geogràfiques sucumbixen a la xarxa Internet i el món virtual es posa al nostre abast, des de l’ajuntament d’Altura pretenem que esta pàgina resulte útil als nostres veïns i a tots aquells que desitgen demanar informació, visitar el nostre municipi o accedir telemàticament a nous servicis.
 
A quants accedisquen des de la distància volguera a més revelar que Altura, el nostre municipi, compta amb una peculiar geografia immersa en la Serra Calderona, Parc Natural a què contribuïx amb bona part del seu extens terme municipal. Resulta físicament accessible des de les principals vies de comunicació, dista escassos quilòmetres de la costa mediterrània i manté una saludable distància enfront de les grans urbs valencianes. A això cabria sumar els atractius culturals, la festa, la gastronomia, l’hospitalitat de les seues gents i quants altres valors, difícils de transmetre per mitjà d’una simple carta, constituïxen elements que han de ser tinguts en consideració.
 
Tant el format com el contingut d’esta pàgina s’han elaborat amb l’expectativa de respondre als objectius que ens plantegem. Espere que servisca al seu fi, encara que ens esforçarem a millorar-la cada dia.
 
Finalment, a quants ens visiteu des de la distància aprofite per a transmetre-vos una salutació ben cordial i vos anime perquè conegueu in situ el nostre bell poble.

Rafael Rubio Sellés,

Alcalde d'Altura

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Site developed with Drupal